søndag 29. mars 2009

Korpub i Eikefjord 28.mars

De siste årene har Koriander i Eikefjord arrangert Korpub til vår store glede. Gjester i år var Jomentum og Brandsøykoret. Vi var dessverre noe redusert (som vanlig), så vi var bare 12 sangere som dro innover, uten dirigent. Det skortet likevel ikke på humøret.
Koriander åpnet kvelden. Veldig artig å høre og se andre kor!


Så var det vår tur og Kai tok jobben med å forklare at vi var få bla bla bla :-)
Etter mye frem og tilbake var vi så heldige at vi fikk Lisbeth Hovland med oss på piano.
Vi startet med "Put on a show" og "When I`m 64" og det ser iallefall ut som at vi har det kjekt!
Vi avsluttet med "Imagine", med Kai som solist. Håper noen ble fristet til å komme på konserten 26.april!
Jomentum!
To av våre karaokestjerner; Helen og May Britt
Og her er Helen i aksjon. Hun tok alle med storm og vi håper virkelig at vi får høre masse mer til henne senere! For en gangs skyld så angrer jeg veldig på at jeg ikke tok med kameraet til Malin i stedet, for der går det an å filme.... For avslutningen til Helen, med Britney Spears "Hit me baby one more time", den skulle absolutt vært på film!! Det var kveldens absolutte høydepunkt!!!
Må også nevne Lene Kristin som også viste seg som en verdig solist, nydelig stemme har du! Stå på og vi vil gjerne høre mer av deg også!
Og ja, det var SELVFØLGELIG Helen som ble kveldens karaokedronning!!!
Tror Brandsøykoret stod for det meste av karaoken denne gangen....
Laila

4 kommentarer:

  1. Ja det her var moro.
    Og veldig kjekt med Helen Marie og Lene som sang så flott.
    Helen Marie vann fortent, ho var berre rå.
    Det er forresten bestemt at heile koret skal ha samme sveis som ho, så det er berre å bestille time hos frisøren godt folk.

    SvarSlett
  2. korpubben var definitivt en begivenhet man helst ikke må gå glipp av for det var utrolig artig og vanvittig gøy. gratulerer til Helene Marie med en vellfortjent karoke nummer 1. du er jo bare the queen of britney`s hit me baby one more time

    SvarSlett
  3. jeg har allerede bestilt frisør time i dag. regnet med at de fleste var enige om ingvill sin avgjørelse så jeg bestilte time til alle sammen. vi fikk grupperabatt, og jeg var så heldig at alle får komme til slik at vi er klar med likt hår til beatles konserten om 1måned. om noen ønsker å farge det også, er det bare å gi beskjed. de har både blå, grønt og rosa

    SvarSlett
  4. Hehe... blått, grønt og rosa er vel ikke helt Beatles-stil vel? Bør det ikke være sort/hvitt? Må jo ærlig innrømme at det hadde vært utrolig stilig, men jeg tror neppe jeg hadde blitt like kuuuuuul som Helen :-)

    Laila

    SvarSlett